ЛК Свилена Свиленград и децата подариха на родители, учители , гости и дами един истински спектакъл


Страхотни, забавни, артистични, умни и много талантливи........това са нашите приятели от ІV а клас, които за трета поредна година празнуват с нас Международния ден на детската книга.


Дамски Лайънс Клуб Свилена Свиленград и децата подариха на родители, учители , гости и дами един истински спектакъл. В пълната зала на център" Дълголетие", оживяха Пипи Дългото чорапче, Малкият принц, Мързеливата мома, Дедал и Икар, Принцесата и граховото зърно, Левски, Кукери и други герои от изучавани произведения в четвърти клас. Декори , реквизити, костюми, децата се почувстваха като истински артисти......а как се справиха само.....ВЕЛИКОЛЕПНО!!!!!
Истински празник на книгата, неподправена емоция, артистичност, и много, много аплодисменти!!!!!


Децата получиха за спомен книжка с български народни приказки и пици, а дамите специално изработен за тях албум с нарисувани от децата приказни герои и много усмивки ..разбира се!!!!!


Благодарим ви малки приятели за този чудесен спектакъл, за емоцията, за желанието с което сътворихте всичко това!!!! Благодарим и на г-жа Чавдарова, класен ръководител на децата и член на клуба, както и на г-жа Клара Методиева за помощта и организацията.
 

Благодарим от сърце!!!!!!
Поздрави !

Коментари (0)

Вашият коментар :